Pildīti šampinjoni
 0

Notīra šampinjonus, izlauž kātiņu un ar karoti iztīra vidiņu. Pannā izkausē sviestu un uz mērenas uguns apcep šampinjonus, līdz tie kļūst gaiši zeltaini brūni. Tad apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm un saliek cepešpannā. Uzkaisa sasmalcinātu timiānu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavo pildījumus.

“Es vēlreiz saku – es nesaprotu krieviski!” Jauniete dalās nepatīkamā pieredzē vasaras darbā “Rimi”, izraisot plašu diskusiju 146
Kokteilis
“Uzvalku vairs nenēsāju” – bijušais tiesībsargs kļuvis par bezdarbnieku un piedzīvojis pārmaiņas privātajā dzīvē
Mājas
Uzticamas un lētas: eksperti nosaukuši trīs automašīnas, kuras kalpos gadiem ilgi, pat tad, ja tās ir jau lietotas
Lasīt citas ziņas

Bumbieri nomizo, sagriež mazos kubiciņos un rūpīgi samaisa ar sasmalcinātiem valriekstiem, sāli un melnajiem pipariem.

Sakapātu ķiploku samaisa ar Parmezāna sieru, rīvmaizi un sviestu (istabas temperatūrā). Pusi no šampinjoniem piepilda ar zilā siera masu, otru pusi – ar Parmezāna siera masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep cepeškrāsnī +220 oC temperatūrā 5 minūtes, lai pildījums izkūst un virsējā kārta kļūst zeltaini brūna. Tā ir garda maltīte, ko pasniegt aukstajā galdā kopā ar citām vieglām uzkodām vai palutināt ģimeni svētkos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.