Foto – Aija Geida

Pupiņas ar baklažāniem 0

Pupiņas nakti (vislabāk diennakti) mērcē aukstā ūdenī. Tad nokāš, ieber katlā, uzlej aukstu ūdeni un izvāra mīkstas. Baklažānu sagriež kubiciņos, ķiploka daiviņas smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu un apcep baklažānus, līdz tie mīksti un caurspīdīgi. Eļļas daudzums var atšķirties atkarībā no tā, cik sauss vai sulīgs ir baklažāns. Pievieno izvārītās pupiņas, piparus, sāli, ķiplokus un samaisa. Labi garšo kopā ar izsutinātiem griķiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nepalaid garām šo datumu! Katras zodiaka zīmes veiksmīgākā diena decembrī
Ārkārtas situācija Krievijas Bruņoto spēku 69. divīzijā: karavīrs, atgriežoties no gūsta, nošāvis savus biedrus
Kokteilis
Kamēr Auns jau rīkojas, Vēzis vēl tikai domā… Nosaukti zodiaka zīmju pāri, kuri nekad nespēs sastrādāties
Lasīt citas ziņas

Pupiņu vietā var ņemt konservētus zaļos zirnīšus ar visu sulu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.