Receptes

Publicitātes foto

Groziņi ar baklažāniem un kazas sieru 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • Smilšu mīkla
  • Kazas siers
  • Baklažāni
  • Ķiploks
  • Olīveļļa
  • Medus
  • Citrona sula
  • Laima sula
  • Saldais krējums
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

  1. Smilšu mīklā iejauc smalki sarīvētu sieru un cep groziņus. Baklažānus nomizo un smalki sagriež. Uz pannas uzber sasmalcinātu ķiploku, baklažānus, apslaka ar citrona sulu un cep. Tad pievieno laima sulu, medu un cep, līdz baklažāni gatavi.
  2. Kazas sieru saputo ar saldo krējumu un laima sulu. Groziņos pilda baklažānus, virs tiem – siera krēmu, dekorē ar dīgstiem.

Materiāls tapis sadarbībā ar “Siera klubu”

SAISTĪTĀS RECEPTES