Receptes

Foto: SHUTTERSTOCK

Ledussalāti ar vistu un ananasiem 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Sastāvdaļas

  • 2 galviņas ledussalātu
  • 2 vistas filejas
  • 4 cieti vārītas olas
  • 10 ēdamkarotes zaļo zirnīšu
  • 6 konservētu ananasu ripas
  • 1 puravs
  • eļļa cepšanai
  • sāls, pipari
  • Mērcei: 1 citrona sula
  • 1 apelsīna sula
  • pusglāze olīveļļas
  • 3 tējkarotes medus
  • malti melnie pipari
  • sāls

    Pagatavošana

    1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un eļļā izcep.
    2. Ledussalātu galviņas sagriež šķēlēs, kārto uz šķīvja, pārber ar izceptajiem vistas gabaliņiem, zaļajiem zirnīšiem, gabaliņos sagrieztiem ananasiem un cieti vārītām olām.
    3. Pārliek plāni sagrieztas purava ripiņas, pārlej ar mērci. Lai to pagatavotu, visas sastāvdaļas liek traukā ar cieši noslēdzamu vāku un pamatīgi sakrata.
      SAISTĪTĀS RECEPTES