Receptes / Salāti
            Foto: Elena Shashkina/Shutterstock
    Kartupeļu salāti burciņā 0
Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”
Sastāvdaļas
- 3 vārīti kartupeļi
 - 2 selerijas kāti
 - 3 pētersīļa zariņi
 - 2–3 mednieku desiņas (vai 100 g šķiņķa)
 - malti melnie pipari
 
Mērcei:
- 2 ēdamkarotes majonēzes
 - 1 tējkarote mārrutku
 
Pagatavošana
- Kartupeļus sagriež kubiņos, seleriju un desiņas mazos gabaliņos, pētersīļus sasmalcina.
 - Salātiem pārlej mērci, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Ja šie salāti paredzēti pusdienām līdzņemšanai, dārzeņus un mērci liek atsevišķās burciņās. Sajauc īsi pirms maltītes.