Kartupeļu bumbiņas ar dārzeņiem un garšaugiem 0

Gatavošanas laiks:
apm. 25 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai un cepšanai)
Katrā porcijā apm. 752 kcal/3150 kJ
14 g olbaltumvielu, 46 g tauku, 40 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

1. Kartupeļus nomazgā un vieglā sālsūdenī kopā ar ķimenēm vāra aptuveni 20 minūtes. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē, sīpoliņus notīra, nomazgā, nosusina un sagriež ripiņās.

2. Dārzeņus pasutina sakarsētā eļļā. Pievieno lazdu riekstus, pieber piparus un muskatriekstu. Kartupeļus nokāš, ļauj padzist, nomizo un vēl karstus saspiež ar kartupeļu spiedi. Olas sajauc ar miltiem, pievieno kartupeļu masai. Pielej pienu, līdz masa kļūst vijīga. Iecilā dārzeņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. No masas veido bumbiņas, cep friterī zeltaini brūnas. Gatavas liek notecēt uz virtuves dvieļa. Kausētā sviestā apcep garšaugus. Cieti vārītās olas sagriež uz pusēm, dzeltenumu pievieno garšaugiem. Olu baltumus sakapā, iecilā masā. Pievieno krējumu, pieber sāli, piparus un muskatriekstu. Pasniedz ar kartupeļu bumbiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.