Baked roulades filled with apples, traditional cake
Baked roulades filled with apples, traditional cake
Foto – Bonnapettit.lv

Rudenīgā, gardā ābolu rulete 0

Pagatavošana

Ābolus nomizot un sarīvēt uz smalkās vai vidējās rīves. Nospiest lieko sulu, pievienot cukuru un vaniļas cukuru. Ābolus vienmērīgi izklāt uz cepešpannas, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru un piespiest.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus atdalīt no dzeltenumiem. Olu dzeltenumus puto 1-2 min, pievienot cukuru un putot vēl 2-3 min. Pievienot izsijātus miltus un cepamo pulveri un visu kārtīgi sajaukt. Olu baltumus uzputot un savienot ar pārējo miklu. Mīklu vienmērīgi izklāt uz āboliem. Cept 15-20 min. 180 grādos.

Cepešpannu apklāt ar tīru dvieli un apgriezt otrādi, lai āboli būtu pavirsu. Atdzesēt mazliet uz dvielīša un satīt ruletē ar dvielīša palīdzību. Ruleti pilnībā atdzesē un tad sagriež gabalos.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.