Istabas krāsas toņa izvēle lai paliek skolēna ziņā 0

Visbiežāk grīdas segumus visā dzīvoklī klāj vienādus, tāpēc jaunietim, visticamāk, to nebūs iespējas izvēlēties. Bet ja, piemēram, grīdas apdarei ir izvēlēts lamināts vai parkets, to var papildināt ar mīksto paklāju. Bērniem būs iespēja izvēlēties to pēc savas gaumes, un paklājs reizē atsvaidzinās interjeru.
Ja sienu apdares veidu labāk izvēlēties tomēr pieaugušajiem, tad krāsu toni, rakstu gan jāizvēlas tam, kurš istabā dzīvos. Redzot skolēna domas un idejas, aizraušanos ikdienā, var ieteikt, kā labāk saskaņot un sakombinēt apdares materiālus. Bieži vien bērni vēl nesaprot, ka rakstainas tapetes var būt pārāk raibas un mazai istabai nepiemērotas, vai košā krāsa var nelabvēlīgi iedarboties uz redzi un pašsajūtu.
Joprojām ir aktuāli telpu apdarei vienā istabā sakombinēt dažādas tapetes no vienas kolekcijas vai arī dažus kontrastējošus krāsu toņus. Pēdējā laikā ir arī palielinājies pieprasījums pēc fototapetēm. Jauniešu vidū tās ir populāras, jo dod iespēju uz vienas no sienām radīt skatu uz sapņu pludmali, ūdenskritumu vai lielpilsētu no putna lidojuma.
Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.