Marinētas čigānenes 0

Marinētas čigānietes. Foto – Anda Krauze

Marinādei – 2 ēdamkarotes sāls, 2 ēdamkarotes cukura, 6–7 ēdamkarotes 9% etiķa.

Garšvielas – koriandra un sinepju sēkliņas, ķiploka daiviņas, lauru lapa, melnie pipari un smaržīgie pipari.

Pagatavošana.

Notīrītas čigānenes novāra sālsūdenī 20 minūtes. Sēnes nokāš un noskalo aukstā ūdenī. Uzvāra marinādi kopā ar garšvielām, ieber katlā sēnes un vāra 15–20 minūtes. Pilda izkarsētās burkās.

! Gatavojot marinādi, vēlams pagaršot, vai pietiek sāls, cukura un etiķa.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.