
Foto: SHUTTERSTOCK
Septiņi pārtikas produkti, kurus, iespējams, nezinājāt, ka var uzglabāt saldētavā 13
Saldēšana ir efektīvs veids, kā mazināt pārtikas atkritumus un ilgāk saglabāt produktus. Tomēr daudzi nezina, ka var droši saldēt arī ikdienā lietojamus produktus, kurus parasti neuzskata par piemērotiem šim nolūkam.
Reklāma
Reklāma
Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis?
43
Šajā rakstā atradīsiet noderīgus padomus, kā pareizi sasaldēt dažādus produktus – sākot ar rīsiem un olām, līdz pat piena produktiem, augļiem, dārzeņiem un maizes izstrādājumiem.