Foto: SHUTTERSTOCK

Septiņi pārtikas produkti, kurus, iespējams, nezinājāt, ka var uzglabāt saldētavā 0

Saldēšana ir efektīvs veids, kā mazināt pārtikas atkritumus un ilgāk saglabāt produktus. Tomēr daudzi nezina, ka var droši saldēt arī ikdienā lietojamus produktus, kurus parasti neuzskata par piemērotiem šim nolūkam.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Šajā rakstā atradīsiet noderīgus padomus, kā pareizi sasaldēt dažādus produktus – sākot ar rīsiem un olām, līdz pat piena produktiem, augļiem, dārzeņiem un maizes izstrādājumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.