
Foto: SHUTTERSTOCK
Septiņi pārtikas produkti, kurus, iespējams, nezinājāt, ka var uzglabāt saldētavā 0
Saldēšana ir efektīvs veids, kā mazināt pārtikas atkritumus un ilgāk saglabāt produktus. Tomēr daudzi nezina, ka var droši saldēt arī ikdienā lietojamus produktus, kurus parasti neuzskata par piemērotiem šim nolūkam.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Šajā rakstā atradīsiet noderīgus padomus, kā pareizi sasaldēt dažādus produktus – sākot ar rīsiem un olām, līdz pat piena produktiem, augļiem, dārzeņiem un maizes izstrādājumiem.