Foto: Aija Geida

Skābēti kāposti ar sieru un seleriju 0

Sastāvdaļas
• 100 g skābētu kāpostu
• 100 g Ķīnas kāposta
• 2 tomāti
• 75 g selerijas saknes
• 75 g Krievijas vai Holandes siera
• 125 ml skābā krējuma vai majonēzes
• pustējkarote sāls

Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
RAKSTA REDAKTORS
“Tas neesot iemesls darbnespējas lapai.” Sieviete piedzīvo mulsinošu situāciju pie ārsta, skaidrojumu sniedz Veselības inspekcija
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķīnas kāpostu nomazgā, nosusina lapiņas un smalki sagriež. Sieru sagriež kubiņos, tomātus smalkās daiviņās. Selerijas sakni nomizo un sarīvē uz smalkās burkānu rīves skaidiņās. Visas sastāvdaļas sajauc kopā, pievieno krējumu vai majonēzi, pieber sāli un samaisa. Pasniedz uzreiz, lai neatsulojas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.