Foto – Valdis Semjonovs

Spinātu salāti ar kokteiļgarnelītēm un skābeņu mērci
 0

Sastāvdaļas 1 porcijai: 40 g spinātu, 40 g kokteiļgarnelīšu, 30 g ķirštomātu, 20 g svaiga gurķa,
 10 g olīvu, 1 paipalas ola.

Kā gatavot?

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
“Tagad vēl jo vairāk nebrauksim!” No jaunā gada mainīsies Jūrmalas iebraukšanas nodevas apmērs
DJ Ella, Chris Noah, Fiņķis… Nosaukti šova “Koru kari” jaunās sezonas visu 10 koru vadītāji
Lasīt citas ziņas

Spinātlapiņas nomazgā, kokteiļgarnelītes apslaka ar citronu sulu, ķirštomātus un gurķus sagriež. Paipalas olu vāra 2 minūtes, pārgriež uz pusēm. Visas sastāvdaļas sajauc, pārlej ar skābeņu mērcīti. Lai to pagatavotu, 40 g skābeņu sablendē, pievieno majonēzi, skābo krējumu, sāli un piparus. Rotā ar olīvām.

 

Ēdienu receptes piedāvā viesnīcas “Avalon” restorāna šefpavāre Dace Gribuste.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.