Foto – Valdis Semjonovs

Spinātu salāti ar kokteiļgarnelītēm un skābeņu mērci
 0

Sastāvdaļas 1 porcijai: 40 g spinātu, 40 g kokteiļgarnelīšu, 30 g ķirštomātu, 20 g svaiga gurķa,
 10 g olīvu, 1 paipalas ola.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Lasīt citas ziņas

Spinātlapiņas nomazgā, kokteiļgarnelītes apslaka ar citronu sulu, ķirštomātus un gurķus sagriež. Paipalas olu vāra 2 minūtes, pārgriež uz pusēm. Visas sastāvdaļas sajauc, pārlej ar skābeņu mērcīti. Lai to pagatavotu, 40 g skābeņu sablendē, pievieno majonēzi, skābo krējumu, sāli un piparus. Rotā ar olīvām.

 

Ēdienu receptes piedāvā viesnīcas “Avalon” restorāna šefpavāre Dace Gribuste.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.