Foto – Shutterstock

Tīteņi no skābēta kāposta lapām 0

Malto gaļu mīca kopā ar smalki sagrieztu sīpolu, saspiestām ķiploka daiviņām, sāli, pipariem, citām garšvielām pēc izvēles. Pievieno vārītus rīsus.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Lasīt citas ziņas

Skābētā kāposta lapām nedaudz izdauza kacenus. Uz lapas liek aptuveni sauju maltās gaļas ar rīsiem. Ietin, aizloka un apcep sviestā. Pēc tam tīteņus kārto dziļā pannā vai pīlē, uzlej ūdeni tā, lai līdz pusei nosedz tīteņus, uzliek vāku un aptuveni 30 minūtes cep cepeškrāsnī +170 °C.

Lai pagatavotu mērci, uz pannas sviestā apcep sarīvētus burkānus, kuriem uzbārstīts sāls. Pievieno saldo krējumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad tīteņi izcepti, tos izņem no cepeškrāsns, uzlej burkānu mērci un uz plīts pasutina aptuveni 20 minūtes.

Recepte no piemājas saimniecības ražotnes “Kāpostnīca” īpašnieces Ivetas Ļekūnes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.