Cena par kopā nepavadītu laiku atspoguļojas gultā 0

Ieteicams regulāri pavadīt brīvo laiku ar partneri. Daudzi pāri ir ievērojuši seksuālo vēlmju kritumu, jo nav pavadījuši brīvo laiku kopā. Cik pārāk gan viegli mūsu sākotnējās labās attiecības noliekas otrā plānā, kad jāaudzina bērni, jādomā par karjeru, kad gribas tikties ar draugiem un nodarboties ar hobiju. Tomēr cena par šādu uzmanības trūkumu otram izrādās ļoti augsta.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
Lasīt citas ziņas

Ja sekss vienmēr aizņem pēdējo vietu cilvēka nodarbju sarakstā, var diezgan droši prognozēt, ka pie domām par seksu viņš nonāks noguris, pārpūlējies… nu, ja vispār līdz šīm domām nonāks. Protams, ir grūti gaidīt, ka šādā situācijā varētu raisīties seksuālais prieks, atraisīta seksuālā uzvedība. Tāpat, ja nepavadīsiet laiku ar savu partneri ārpus gultas, grūti gaidīt, ka radīsies tuvības sajūta un pieķeršanās brīdī, kad abi būsiet gatavi mīlēties.

Tas nenozīmē, ka ik reizi, kad cilvēkiem rodas iespēja pabūt divatnē, viņiem to vajadzētu izmantot seksam, – tieši otrādi, daudz gudrāk ir ieklausīties sevī un darīt to, ko tobrīd gribas. Un ir neslikti, ja šāda iespēja rodas biežāk nekā vienu divas reizes nedēļā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.