Foto – Shutterstock.com

 Esi kontaktā ar savu iekšējo bērnu, kurš brīnās par pasauli un iepazīst to katru mīļu brīdi no jauna. Raudi un priecājies, nedomājot par to, kā tas izskatās. Tajā mīt dvēseles īstums. 0

 Radi mājās telpu, kur vari pabūt vienatnē un veltīt laiku tikai sev. Meditēšanai, pārdomām, vaļaspriekiem… Atļaujies pateikt ģimenes locekļiem, ka konkrētajā brīdī nebūsi pieejama. Arī tad, ja mājinieki to neizprot un pie tā nav pieraduši, nekaunies un paliec pie sava lēmuma. Ar laiku viņi pieņems, ka ar to jārēķinās. Apmierināta sieviete taču daudz vairāk spēj sniegt saviem mīļajiem un pati sev.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Kokteilis
Zviedrijas policija atklāj, par ko tiks izvirzītas apsūdzības no Eirovīzijas diskvalificētajam Nīderlandes māksliniekam 33
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 92
Lasīt citas ziņas

 Ja esi sievišķīga un mazliet haotiska, iekārto blociņu, kur uz katru nākamo dienu būsi apkopojusi vēlamo plānojumu. Tā tu redzēsi prioritātes, turklāt jutīsies daudz piezemētāk un mierīgāk. Viss veiksies daudz ātrāk un efektīvāk.

 Uzraksti uz lapiņas īpašības un rīcības, kuras sevī cieni. Atceries – ko īpašu un vērtīgu savā dzīvē esi veikusi, pat ja tie ir šķietami sīkumi. Sajūti, kāda enerģija tevī uzvirmo! Aizver acis un piepildi ar šo sajūtu katru šūnu, visu savu fizisko ķermeni un enerģētisko lauku. Izvēlies tās situācijas, kas tevi iepriecina visvairāk. Cik sevi cienīsi tu pati, tik tevi cienīs un respektēs arī citi.

CITI ŠOBRĪD LASA

 Iedomājies, ka tev ir krāsu palete un tu izmanto vienas un tās pašas krāsas. Tās ir labas, pierastas, bet nekas nemainās, vai ne? Lai savā dzīvē kaut ko mainītu, sāc ar mazumiņu. Piemēram, rītos un vakaros raksti pateicības. Raksti no sirds – konkrēti kam un par ko. Pēc mēneša pavēro, kas notiek. Esi radoša – izdomā veidus, kā uzlabot un izkrāsot savu ikdienu. Un nevērtē lietas no ārpuses, tā ir tikai čaula, viss taču sākas no tavas iekšējās būtības.

 Necenties nevienam neko pierādīt. Attaisnošanās ir sevis pazaudēšana. Dari visu ar prieku – nenoliedz to, kas tevi iepriecina! Prieks ir milzīga pievienotā vērtība. Uzdrīksties darīt arī citādi! Pat ja reizēm kas īsti neizdodas, kā plānots, ir viens burvju vārdiņš – piedod. Uzsmaidi, bet neizjūti vainu, jo tu taču dari, cik vien labi konkrētajā brīdī to spēj.

 Ja tevī iemājo bailes, atceries – viss notiek tieši tā, kā tam jānotiek. Paskaties uz situāciju no malas. Pajautā sev, ko vari darīt citādi. Maļot šo situāciju galvā uz riņķi, risinājums neizgaismosies. Raksti! Raksti, kamēr roka spēj rakstīt. Tā tu šo sāpi būsi enerģētiski izrakstījusi. Un, kad būs iestājies miers, pajautā sev – ko tu vēlies tā vietā? Pajautā – kas tev jau ir? Uzraksti, ko vēl tev vajag. Izplāno soļus un sāc rīkoties!

 Ja galvā dzīvojas domas, kas rada nepatīkamas sajūtas, pajautā sev – vai es vēlos, lai manā dzīvē tas ienāk? Viss, par ko pastiprināti domājam, realizējas. Tāpēc pārslēdz domāšanas frekvenci uz to, kas tev patīk. Skaiti pateicības, mantras, lūgšanas. Vai arī pievērsies fiziskajiem darbiem.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.