Iepazīsti savu agresivitāti. Tā mums ir katrai. Ja tā patiesi ieskatāmies sevī, tad tā saistīta ar nepatieso Ego, kas iet roku rokā ar mūsu stereotipiem, uzskatiem un dažādiem apgalvojumiem. Mīkstināsim tos, uzdodot sev jautājumu – vai tas tā patiešām ir? Vai tikai tā mēdz būt? Katrs uz lietām skatāmies citādāk un visnotaļ unikāli, tāpēc – vai ir vērts cīnīties un pierādīt savu taisnību? Tu vari palikt pie savējās, pārliecinoši izsakot savas domas, bet ļaujot arī otram palikt pie sava viedokļa. 0

Iegūsti savu iekšējo brīvības sajūtu. Tajā brīdī, kad tu baidies kādu pazaudēt, tu pazaudē pati sevi. Šī sajūta degradē, un pazūd arī pašapziņa. Lai tas tā nenotiktu – vienmēr centies atrast, ar ko aizrauties, arī tad, ja ir vairāki bērni. Nelieto savā leksikonā terminus – laba vai slikta mamma, tādi nepastāv. Bērns jūtas labi, ja arī mamma jūtas labi, ja viņa ir interesanta un bauda savu dzīvi, ir laimīga un spēlējas ar savu iekšējo bērnu, respektīvi – ja dzīvo arī pati priekš sevis.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Baudi šo mirkli! Tas neatkārtosies nekad. Tikai šim mirklim pieder patiesuma dzirksts. Baudi visu – saules rietu, rīta rasu, pirmo ziedu, bērna glāstu, vīra buču, draudzenes smieklus, sauli un lietu, savu ķermeni. Baudi garšas, bet steigu noliec pie malas. Parādi arī savam vīrietim, cik skaisti ir baudīt dzīvi visā tās krāšņumā. Un kurš gan nevēlas būt kopā ar sievieti, kura ir mierā ar sevi, ar šo brīdi un kurai ir vēlme briedināt savu dvēseli? Pilnveidosim savu attieksmi, lai nebūtu jācīnās. Pieņemt nebūt nenozīmē – piekrist, bet gan – nerezonēt ar to enerģiju, kuru nevēlamies. Kā radio, kad uzgriežam citu staciju – savējo, kur mīt mūsu patiesā būtība.

Sakārto un harmonizē savu ikdienu

Tikai mēs pašas ģenerējam enerģiju, kas ir ap mums, tāpēc teiksim negativitātei stingru NĒ! Mācīsimies no pieredzes un ļausim sev mirdzēt… Turpinājumā Sarmītes Šmites personīgajā pieredzē gūtās atziņas, kas atgādina par to, cik gan mūsu pašu rokās ir milzīgs spēks!

CITI ŠOBRĪD LASA
 Atpazīsti un pieņem visus savus plusus un mīnusus. Lai izvairītos no mazvērtības kompleksiem – neanalizē, nediskutē ar sevi un neattaisnojies. Piekop „spoguļošanos” – vēro citus cilvēkus – un, ja kaut kas viņos nepatīk, uzraksti, kas tieši. Dzīvo ar šo domu, līdz ieraugi, kādās situācijās tu rīkojies tieši tāpat. Dažreiz šīs darbības ir vērstas nevis pret citiem, bet pret sevi – piemēram, sevi nosodot.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.