Foto. pexels.com/ Denniz Futalan

Papildu padomi tējas pagatavošanai 0

Lai tēja būtu maksimāli garšīga un veselīga, ievērojiet šos ieteikumus:
– Izmantojiet kvalitatīvu ūdeni: Krāna ūdens ar augstu hlora vai minerālvielu saturu var sabojāt tējas garšu. Labāk izvēlieties filtrētu vai avota ūdeni.
– Ievērojiet pareizo apliešanas laiku: Melnajai tējai pietiek ar 3–5 minūtēm, zaļajai – 1–3 minūtēm, bet baltajai – 2–4 minūtēm. Pārāk ilga apliešana padara tēju rūgtu.
– Izvēlieties pareizo tējas daudzumu: Standarta proporcija ir 1 tējkarote tējas uz 200 ml ūdens, bet to var pielāgot atkarībā no vēlamās stiprības.
– Neizmantojiet vienreiz lietotās tējas atkārtoti: Īpaši zaļā un baltā tēja zaudē garšu un vērtīgās vielas pēc pirmās apliešanas.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.