Foto – Timurs Subhankulovs

– Patiesībā Levits ved pareizu politiku. Viņš nav kopā ne ar vienu partiju, taču runā ar visiem un kalpo visiem, tas ir tautai, viņš stāv pāri politiskā katliņa mutuļošanai, un tas ir lieliski. Levits ir pazīstama, augsta latiņa, un ikvienam citam kandidātam būs ar to jāmērojas. Pašlaik man nav skaidra “Vienotības” rīcība, jo par prezidenta kandidātu tiek pieteikti četri pieci partijas biedri, zinot, ka Saeimas balsojumā tos tik un tā neatbalstīs. Kāpēc nepiekrist virzīt Levitu? Viņš nepieder Nacionālajai apvienībai. Viņš to ir apliecinājis. Viņš kā pirmklasīgs jurists, kas piedevām apveltīts ar valstsvīra dotībām, tiklab pieder arī “Vienotībai”, pat ZZS, neskatoties uz Brigmaņa īso, skarbo: nē… 33


– “Nav mūsējais?!”

– Nav, bet tad vismaz vajag pateikt argumentus noraidījumam, lai norāda uz Levita trūkumiem, ko tādu sastrādājis, ka ZZS viņu nepieņem. Cienījams cilvēks, nav partijisks, tātad ir piederīgs visai koalīcijai un ir ar savu stāju – kāda problēma koalīcijā vienoties?

Reklāma
Reklāma

E. Līcītis: – Un kāda ir problēma?

Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
“Neviens nezina, kā viņu ārstēt…” izmisusi ģimene lūdz sabiedrības atbalstu mazā Roberta ārstēšanai
Lasīt citas ziņas

– Laikam taču grib, lai prezidents būtu bīdāms un stumdāms. Skaidrs, ka prezidents personība, kas pārstāv vērtības un gribēs celt valsti un sabiedrību, varētu kādam aizkulišu spēlētājam arī nepakļauties. Bet vēl jau ir cerība, ka koalīcijas politiķi apdomāsies, izšķirsies par visiem mums labāko, nevis kādam atsevišķi vēlamāku kandidātu.


LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.