Foto: Anda Krauze

Veselīgi gardā brokoļu biezzupa 0

Sastāvdaļas

• 1 kg svaigu brokoļu

• 2 baltie sīpoli

• 3 ķiploka daiviņas

• 1 tējkarote brūnā cukura

• 40 ml baltvīna

• 150 ml saldā krējuma

• 300 ml ūdens

• olīveļļa

• sviests

• brūnais cukurs

• pipari

• sāls

Pagatavošana

Sīpolus un ķiploka daiviņas sagriež un apcep eļļā. Lai tos karamelizētu, pievieno nedaudz sviesta un brūno cukuru.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Uzbārsta sāli, piparus pēc garšas, pielej baltvīnu un mazliet iztvaicē.

Tad pielej ūdeni, pieliek rozetēs sadalītus brokoļus un sautē uz lēnas uguns, kamēr tie mīksti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pielej saldo krējumu, visu pavāra minūtes desmit un sablendē.

Pasniedz ar svaigi ceptu itāļu maizi fokaču.

Svaigos brokoļus var aizstāt ar saldētiem.

Recepti piedāvā kafejnīcas “Buberts” šefpavāre Iveta Lamberte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.