Foto-Shutterstock

2. Auzu pārslu un biezpiena pankūkas ar zemesriekstu sviestu un banāniem 0

Sastāvdaļas
2 nogatavināti banāni
100 g vājpiena biezpiena
3 olas
¾ glāzes pilngraudu auzu pārslu
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
¼ glāze sadrupinātas tumšās šokolādes (pēc vēlmes)
šķipsniņa sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vienmērīgi samīca banānus. Pievieno olas, biezpienu, auzu pārslas, zemesriekstu sviestu, tumšo šokolādi un sāli. Maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga. Pannai pievieno eļļu un uzkarsē. Pankūkas cep līdz zeltaini brūnai konsistencei no katras puses.

Pasniegšana.
Pankūkas liek uz šķīvja. Var dekorēt ar sadrupinātu šokolādi un banānu gabaliņiem, pārliet ar kļavu lapu sīrupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.