Publicitātes foto

Vidusjūras salāti ar rudzu saldskābmaizes grauzdiņiem. “Ķelmēnu” saimnieka recepte 0

Šie salāti, kuru dzimtene ir Vidusjūras valstis, ir sātīgi, garšīgi un veselīgi.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Lasīt citas ziņas

Apgrauzdētā maize ir tik sātīga, ka neprasās klāt pievienot gaļu. Lai arī tie ir ideāli vasarai, arī citās sezonās tie ir tikpat gardi.

1. Sagriež rudzu saldskābmaizi kubiciņos un apgrauzdē pannā ar olīveļļu un sakapātiem ķiplokiem, pievieno itāļu garšvielas.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Garenā traukā sagriež dažādus salātus vai izmanto gatavo salātu miksli.

3. Uz salātu lapām uzliek sagrieztus vai ķiršu veida dažādu krāsu tomātus, svaigu gurķi, plāni sagrieztus sarkanos sīpolus, apkaisa ar sarīvētu sieru un olīvām.

4. Grauzdiņus bagātīgi uzber pa virsu un uzlej etiķi un olīveļļu. Apkaisa ar sāli un pipariem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.