Foto – Shutterstock

Vienkāršas, bet ļoti garšīgas: vistas gaļas kotletītes ar kāpostiem 17

Autors: “Praktiski.lv”

Dažkārt receptēm nav jābūt sarežģītām, lai ēdiens būtu tik gards, ka paliek atmiņā un “zelta recepšu” grāmatā. Šīs vistas gaļas kotletes ir vienas no šādiem ēdieniem – reiz uztaisītas, nekad nepazūd no šī “mīļāko ēdienu” saraksta!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas
  • Malta vistas gaļa – 750 grami
  • Svaigs kāposts – 250 grami
  • Viena ola
  • Sausais ķiploku pulveris – 1/2 tējkarote
  • Sāls, pipari – pēc garšas
  • Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Kāpostu vislabāk samalt gaļas mašīnā vai ļoti smalki sarīvēt. Tad to sajauc ar maltās gaļas masu, pievieno olu, ķiploku pulveri, sāli, piparus un visu kārtīgi sajauc.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar mitrām rokām samīca kotlešu formā un liek cepties uz sakarsētas pannas augu eļļā cepties.

Cep no abām pusēm – vidēji 7 minūtes katru pusi, līdz abas puses ir brūnas un ar kraukšķīgu garoziņu.

Pasniedz ar piedevām: rīsiem, kartupeļiem, griķiem, kartupeļu biezeni un pēc izvēles – ar salātiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.