Foto – Shutterstock

Vienkāršas, bet ļoti garšīgas: vistas gaļas kotletītes ar kāpostiem 17

Autors: “Praktiski.lv”

Dažkārt receptēm nav jābūt sarežģītām, lai ēdiens būtu tik gards, ka paliek atmiņā un “zelta recepšu” grāmatā. Šīs vistas gaļas kotletes ir vienas no šādiem ēdieniem – reiz uztaisītas, nekad nepazūd no šī “mīļāko ēdienu” saraksta!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Kokteilis
“Ieraudzīju divas strīpiņas!” Magone atgriežas šovā ar skaļu atzīšanos – dzīve ir mainījusies
Vērsim kaķis, Strēlniekam mājas sesks! Kāds mājdzīvnieks ir piemērots katrai Zodiaka zīmei?
Līdztekus kleptomānijai cieš arī no mitomānijas? Kremļa vadītāja meli nu jau pat krieviem liek gardi smieties 1
Lasīt citas ziņas
  • Malta vistas gaļa – 750 grami
  • Svaigs kāposts – 250 grami
  • Viena ola
  • Sausais ķiploku pulveris – 1/2 tējkarote
  • Sāls, pipari – pēc garšas
  • Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Kāpostu vislabāk samalt gaļas mašīnā vai ļoti smalki sarīvēt. Tad to sajauc ar maltās gaļas masu, pievieno olu, ķiploku pulveri, sāli, piparus un visu kārtīgi sajauc.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ar mitrām rokām samīca kotlešu formā un liek cepties uz sakarsētas pannas augu eļļā cepties.

Cep no abām pusēm – vidēji 7 minūtes katru pusi, līdz abas puses ir brūnas un ar kraukšķīgu garoziņu.

Pasniedz ar piedevām: rīsiem, kartupeļiem, griķiem, kartupeļu biezeni un pēc izvēles – ar salātiem.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.