Foto-Baiba Buceniece
Vistas salāti ar karija mērci 0
Kā gatavot?
Vistas krūtiņu cep uz grila, sagriež šķēlītēs. Uz šķīvja kārto saplūkātas salātu lapas, sagrieztus gurķus, tomātus, pāri liek grilētās vistas filejas šķēlītes. Pievieno mērci, ko gatavo, majonēzi sajaucot ar kariju, pēc garšas pieliekot sāli.
Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Astrologi un numerologi atklāj: Tiem, kas dzimuši šajos trīs mēnešos, piemīt neparasta dāvana
Gatavoja “Ciemakukuļa” pavāre Kataržina Stepanova
Mērce – salātu karaliene. Liec klāt to, kas dārzā!
10 padomi vecākiem par bērnu drošību vasarā no Daces Gardovskas
Maļ, rīvē, kuļ un spiež! Kādu virtuves kombainu izvēlēties?
Šokolādes cepumi
Spināti ar bekonu un sinepēm
Rudzu maizītes ar cieto sieru un ķiršu ievārījumu. 5. variants līdzi ņemamām pusdienām
Kartupeļi ar siera un žāvētās gaļas mērci
Lavandas cepumi – baudījums acīm un vēderam



