Foto – Bonappetit.lv

Rudens sautējums ar desiņām 0

Pagatavošana

Desiņas sagriezt. Baklažānu sagriezt kubiņos, pārliet ar ūdeni, pievienot sāli un atstāt uz 10 min. Ūdeni noliet, baklažānus nosusināt ar papīra dvieli. Kabaci un tomātus sagriezt tādos pašos kubiņos, ka baklažānu. Sīpolu sagriezt smalkos kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Uzkarsētā pannā apcept desiņas. Desiņas noņemt no pannas un tajā pašā pannā apcept sīpolus. Pievienot pārējos dārzeņus un apcept tos. Pieliet buljonu, pievienot timiāna lapiņas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un sautēt, kamēr šķidrums iztvaiko. Pievienot apceptās desiņas, apmaisīt un sautēt vēl 2-3 min.

Pasniegt uzreiz ar svaigu maizi.

Recepti piedāvā “Prisma” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.