Ievērojamais Latgales kultūras darbinieks un latgaliešu dzejnieks Antons Kūkojs (1940 – 2007) šogad svinētu savu 75. dzimšanas dienu.
Ievērojamais Latgales kultūras darbinieks un latgaliešu dzejnieks Antons Kūkojs (1940 – 2007) šogad svinētu savu 75. dzimšanas dienu.
Foto – LETA

Pieminēs Antonu Kūkoju 0

Rēzeknē, Latgales Kultūrvēstures muzejā 8.decembrī rīkos sabiedriskajam darbiniekam Antonam Kūkojam veltītu pasākumu, kā arī tematiskās izstādes atklāšanu, aģentūra BNS uzzināja muzejā.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Muzejs informē, ka tradicionālajā “Vēstures mirkļu pieturā” muzejā ikviens aicināts apstāties, izzināt un kavēties atmiņās par dzejnieka, dramaturga, stāstnieka, publicista, mākslinieka, režisora, aktiera, pedagoga, kultūras un sabiedriskā darbinieka Kūkoja (23.12.1940.-18.04.2007) mūža ceļu.

Paredzēts, ka pasākumā būs arī skatāma dokumentālā filma “Izdzeivuot pīdereibu. Dzeive glaznuos” un noslēgsies akcija “Nofotografējies kopā ar “Antonu Kūkoju”!”. Savukārt plkst. 16 notiks tematiskas izstādes “Antona Kūkoja mantojums Latgales Kultūrvēstures muzeja krājumā” atklāšana. Izstāde skatāma līdz 2016. gada 9. janvārim.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.