Foto LETA

Desu ražotājs “Gaļas nams-Ādaži” ieguldīs 200 000 eiro jaunās saldētavās 0

Desu ražotājs SIA “Gaļas nam- Ādaži” plāno ieguldīt 200 000 eiro spirālveida saldēšanas iekārtā, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Spirālveida saldēšanas iekārtu plānots iegādāties līdz 2018.gada 4.jūlijam, piesaistot finansējumu Eiropas Lauku fonda lauksaimniecības attīstībai pasākumā “Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē”.

Investīciju projekta realizācijai ir izsludināts arī iepirkumu konkurss, kurā pretendenti var pieteikties līdz 24.novembrim.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jau ziņots, ka “Gaļas nams-Ādaži” plāno būvēt jaunu gaļas pārstrādes cehu un ir iecerējis ieguldīt 1,2 miljonus eiro tehnoloģisko iekārtu iegādē topošajam ceham.

2016.gadā “Gaļas nams-Ādaži” strādāja ar 5,368 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 31,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 3,7 reizes un bija 24 512 eiro.

Uzņēmums ražo vairāk nekā 300 veidu produkciju, specializējoties uz vārītām, žāvētām, vītinātām desām, sardelēm, cīsiņiem, pastēti un speķi.

“Gaļas nams-Ādaži” reģistrēts Rīgā 2009.gadā, pamatkapitāls ir 2845 eiro, nodarbināto skaits – vairāk nekā 80 darbinieki.

Uzņēmuma īpašnieki ar 40% daļu katram ir Jefims Ciporins un Boriss Levensons, bet 20% daļu pieder Jurijam Skribim.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.