Mobilā versija
-0.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Svētdiena, 4. decembris, 2016
18. maijs, 2015
Drukāt

Baklažānu namiņš ar Fetas sieru

Anda KrauzeAnda Krauze
Sastāvdaļas:

Baklažāni, Fetas siers, tomāti, valrieksti. Bazilika mērcei: svaigs baziliks, ķiploki, citrons, olīveļļa, sāls, pipari.

KĀ GATAVOT?

Baklažānu sagriež šķēlēs, apcep olīveļļā – aptuveni 2 min no katras puses. Bazilika lapiņas sablenderē kopā ar ķiploku, pievienojot citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus. Uz šķīvja liek ceptā baklažāna šķēli, virsū – svaiga tomāta šķēli, tad Fetas sieru, atkal tomātu un baklažānu. Visu pārlej ar bazilika mērci, pārkaisa ar drupinātiem valriekstiem.

 

Gatavoja “Preses pīle” pavāre NAIRA MAISURADZE

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+