Mobilā versija
Brīdinājums -0.8°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
15. jūlijs, 2015
Drukāt

Banānu kūciņa mazuļiem. Arī mamma gribēs nogaršot!

Foto - findfood.ruFoto - findfood.ru

Šo vienkāršo kūciņu var ēst pat bērni līdz gada vecumam, kuri jau ēd biezpienu un nedaudz arī cepumus.

Kūciņai var izmantot gan banānus, gan rīvētus ābolus, burkānus vai dažādus augļus, ko bērns jau ēd. Var arī izmantot gatavos bērnu biezeņus. Taču šoreiz rādām, kā pagatavot kūku ar biezpiena un banānu masu.

No sākuma šķīvī pamīšus saliek apaļus (vai citas formas) bērnu vai parastos cepumus.

Pārlej cepumus ar pienu, kas atšķaidīts ar ūdeni. Jau pēc īsa laiciņa, samīcot cepumu ar dakšiņu, iegūst mīkstu masu. Bērniem, kas vēl nelieto pienu, cepumu apliešanai var izmantot tēju vai ūdeni.

Kūciņas virsmai vienādās proporcijās ņem banānu un biezpienu. Nedaudz atstāj rotāšanai, pārējo samīca un samaisa.

Zupas šķīvī vai bļodiņā ieklāj plēvi. Tad liek kūciņas kārtas: ieliek trešo daļu cepumu masas. Tad – pusi no biezpiena banānu masas. Tad liek cepumu kārtu un pa virsu biezpiena kārtu. Kā pēdējo – atkal cepumu kārtu.

Trauku apgriež otrādi, kūciņu izliekot uz šķīvja – sanāk skaista kārtaina kūciņa.

Rotā ar biezpienu un sagrieztiem banāniem.

Avots: findfood.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+