Mobilā versija
+0.2°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
30. augusts, 2015
Drukāt

Brokastu burito ar sarkanajām pupiņām

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

4 porcijām
½ saišķīša pavasara sīpoliņu
25 g sviesta
150 g konservētu sarkano pupiņu
6 olas
½ saišķīša svaigi sakapāta koriandra
50 ml saldā krējuma
150 g rīvēta Goudas siera
Sāls
Pipari
4 tortiljas (Iepriekš pagatavotas vai nopirktas veikalā)
Skābais krējums

Pagatavošana
1. Sīpoliņus nomazgā, nomizo, nosusina un sagriež plānās ripiņās. Pastāvīgi maisot, karsē uz pannas izkausētā sviestā. Pupiņas notecina sietā, noskalo ar aukstu ūdeni un ļauj notecēt. Pievieno sīpoliņiem pannā.

2. Olas sakuļ, sajauc ar koriandru un saldo krējumu. Lej pannā un maisot ļauj savilkties. Masā iecilā rīvēto sieru, zem vāka karsē, līdz siers izkūst, tad sāla un piparo. Cepeškrāsni sakarsē līdz 170 °C.

3. Tortiljas pilda ar pupiņu un olu maisījumu, sarullē un liek uz cepešpannas, cep piecas minūtes. Pasniedz ar skābo krējumu.

Gatavošanas laiks: apm. 15 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)

Katrā porcijā apm.
507 kcal/2121 kJ
27 g olbaltumvielu,
32 g tauku,
27 g ogļhidrātu

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+