Cepti āboli ar riekstiem 0

Sastāvdaļas – 4 lieli āboli, pusglāze sasmalcinātu jebkuru riekstu (valrieksti, mandeles, lazdu rieksti), 2 tējkarotes kanēļa, muskatrieksts, krustnagliņas, ingvers, ēdamkarote brūnā cukura, medus, ābolu sidrs vai sula, sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

Ābolus pārgriež uz pusēm un liek cepamajā traukā.

Uz āboliem uzlej medu.

Riekstus sadrupina un samaisa ar brūno cukuru, garšvielām. Šo maisījumu uzbirdina uz āboliem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz katras ābola pusītes uzliek sviesta piciņu.

Cep 190 grādu karstumā, kamēr āboli kļūst brūni un izcepas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.