Mobilā versija
Brīdinājums +15.1°C
Gaitis, Gaits, Karīna
Otrdiena, 17. oktobris, 2017
31. janvāris, 2015
Drukāt

Cepti āboli ar riekstiem

cepti-aboli

Sastāvdaļas – 4 lieli āboli, pusglāze sasmalcinātu jebkuru riekstu (valrieksti, mandeles, lazdu rieksti), 2 tējkarotes kanēļa, muskatrieksts, krustnagliņas, ingvers, ēdamkarote brūnā cukura, medus, ābolu sidrs vai sula, sviests.

Pagatavošana.

Ābolus pārgriež uz pusēm un liek cepamajā traukā.

Uz āboliem uzlej medu.

Riekstus sadrupina un samaisa ar brūno cukuru, garšvielām. Šo maisījumu uzbirdina uz āboliem.

Uz katras ābola pusītes uzliek sviesta piciņu.

Cep 190 grādu karstumā, kamēr āboli kļūst brūni un izcepas.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+