Mobilā versija
Brīdinājums -1.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Sestdiena, 10. decembris, 2016
13. janvāris, 2014
Drukāt

Dārzeņu salāti “Kaķīša” gaumē

Recepte1-ak

Sastāvdaļas: (4 porcijām) Viena puķkāpota galviņa (vidēja lieluma), 1 paprika, 1 burkāns, 2 tomāti, zaļumi, čili pipars. Mērcītei: ķiploks, olīveļļa, sāls, cukurs, citrona sula.

Kā gatavot?

Puķkāpostu un nelielu čili pipara gabaliņu smalki sarīvē vai sasmalcina virtuves kombainā. Burkānu, papriku, tomātu un zaļumus sagriež pēc iespējas smalkāk. Atsevišķā traukā ielej 50 ml olīveļļas, pievieno vienu vidēji lielu sarīvētu ķiploka daiviņu, šķipsniņu sāls un cukuru, kā arī puscitrona sulu. Visu kārtīgi samaisa un iejauc dārzeņos. Var pasniegt kā atsevišķu ēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

 

Kafejnīcas “Kaķīškalns” recepte

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+