Mobilā versija
+5.6°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
26. janvāris, 2015
Drukāt

Gaisīgās kefīra pankūciņas. Superātri un vienkārši!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia
Sastāvdaļas

2 olas
3 glāzes kefīra
2 glāzes miltu
1 ēdamkarote cukura
1/2 tējkarote sāls

Pagatavošana

Olas dzeltenumus saberž ar cukuru un sāli, pielej divas glāzes kefīra un, nepārtraukti maisot, pamazām pieber miltus un jauc, līdz mīkla kļuvusi viendabīga un bez kunkuļiem.

Pēc tam mīklu atšķaida ar atlikušo kefīru un iecilā stingrās putās sakultus olas baltumus.

Cep uz pannas, kas ieziesta ar augu eļļu. Pasniedz ar svaigām ogām, ievārījumu, krējumu vai biezu jogurtu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+