Mobilā versija
-4.0°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
19. janvāris, 2015
Drukāt

Gards biezpiena deserts

Foto -  alex-povar.blogspot.ru/Foto - alex-povar.blogspot.ru/
Sastāvdaļas:

200 g biezpiena

1 ēdamkarote pūdercukura

1 ēdamkarote kokosriekstu pārslu

3 žāvētas aprikozes

3 plūmes

Pagatavošana:

Biezpienu samaisa ar pūdercukuru.

Aprikozes un plūmes sagriež garenos gabaliņos.

Uz pārtikas plēves uzber kokosriekstu pārlas, liek biezpiena kārtu, izlīdzina.

Uz biezpiena kārtas liek aprikozes un plūmes, sarullē, izveidojot biezu ruleti. Ieliek uz 15 minūtēm ledusskapī.

Sagriež ruleti gabaliņos. Ja biezpiens līp pie naža, apšļaksta nazi ar ūdeni.

Pirms pasniegšanas apkaisa ar pūdercukuru un rotā ar šokolādes gabaliņiem vai ko citu.

Recepte no   alex-povar.blogspot.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+