ĢMO pārtika nav bīstama
 0

Ģenētiski modificētie organismi (ĢMO) nav bīstamāki par to konvencionāli audzētiem ekvivalentiem, intervijā “EurActiv” paziņojusi Eiropas Komisijas galvenā zinātniskā padomniece Anna Glovera, aicinot valstis, kuras kavē ĢMO izmantošanu, par to pārliecināties.

Reklāma
Reklāma

 

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

“Nav neviena pamatota gadījuma par jebkādu kaitīgu ietekmi uz cilvēka veselību, uz dzīvnieku veselību vai vides stāvokli – tas ir diezgan spēcīgs pierādījums, un es ar pārliecību varu apgalvot, ka ĢMO produktus ēst nav riskantāk kā konvencionāli gatavotu pārtiku,” teica Glovera. “Ja mēs zemi izmantojam biodegvielas ražošanai, tas nozīmē, ka jāintensificē pārtikas ražošana,” viņa secina.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.