Publicitātes foto

Groziņi ar baklažāniem un kazas sieru 0

Sastāvdaļas
• Smilšu mīkla
• Kazas siers
• Baklažāni
• Ķiploks
• Olīveļļa
• Medus
• Citrona sula
• Laima sula
• Saldais krējums
• Cukurs
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā 189
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Smilšu mīklā iejauc smalki sarīvētu sieru un cep groziņus. Baklažānus nomizo un smalki sagriež. Uz pannas uzber sasmalcinātu ķiploku, baklažānus, apslaka ar citrona sulu un cep. Tad pievieno laima sulu, medu un cep, līdz baklažāni gatavi.

Kazas sieru saputo ar saldo krējumu un laima sulu. Groziņos pilda baklažānus, virs tiem – siera krēmu, dekorē ar dīgstiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Materiāls tapis sadarbībā ar “Siera klubu”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.