Publicitātes foto

Kā top jaunie rudzu čipši – veselīgs gardums latviešu gaumē 1

Ceptuve “Lāči” ir uzsākusi jauna, unikāla un pilnīgi dabīga produkta ražošanu, kas balstīts uz uzņēmuma maizes cepšanas tradīcijām – tie ir rudzu čipsi. Rudzu čipsi jau ir pieejami veikalos un, kā apliecina pārdošanas rezultāti, tas jau kļuvis par iecienītu un pircēju pieprasītu produktu, informē uzņēmumā.

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Lasīt citas ziņas

“Rudzu čipsi ir viegls našķis visiem kārumniekiem, kuri iecienījuši “Lāču” rudzu maizes garšu. Plāno un kraukšķīgo rudzu čipsu pamatā ir “Lāču” īpaši čipsiem ceptā augstvērtīgā rudzu maize, kas to padara par sātīgu un veselīgāku uzkodu,” stāsta “Lāču” ceptuves saimnieks Normunds Skauģis. “Mēs arī turpmāk plānojam paplašināt sortimentu un turpināsim ieviest jaunus – augstvērtīgus, kvalitatīvus un veselībai draudzīgus produktus. Prieks, ka mūsu ražojumus pamana un novērtē labas maizes un arī saldumu cienītāji.”

Rudzu čipsi tapuši no maizes, kas cepta tikai no rudzu miltiem, nepievienojot garšas pastiprinātājus un garšvielas. Maize, no kuras tapuši rudzu čipsi, dabīgi raudzēta, izmantojot dabīgu ieraugu, nevis rūpniecisko raugu. Rudzu čipsi ir pilnīgi dabīgs produkts, uzsver uzņēmumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Čipšus var papildināt ar savu iecienīto garnējumu, mērcīti vai izmēģināt jaunu garšas kombināciju.

Lai pagatavotu plānās, kraukšķīgās, kaltētās rudzu čipsu šķēlītes ar riekstiem vai žāvētiem augļiem, maize tiek īpaši cepta tieši čipsu gatavošanai, kas pēc tam speciāli tiek apstrādāta. Šobrīd jau pieejami Rudzu čipsi ar augļiem no bīdelētiem rudzu miltiem un satur 34% žāvētu augļu un riekstu, kas ir dabiski B vitamīnu, dzelzs un citu minerālvielu avoti, bet rudzu maizē esošās šķiedrvielas palīdz stiprināt imunitāti.

Rudzu čipsi ar valriekstiem tapuši no valriekstu maizes, kas cepta vienīgi no bīdelētiem rudzu miltiem. To sastāvā ir 23% valriekstu, kas ir dabisks B, C grupas vitamīnu, dzelzs un citu minerālvielu avots, bet rudzu maizē esošās šķiedrvielas palīdz stiprināt imunitāti. Rudzu čipsi ar valriekstiem ir saderīga uzkoda ar dažādiem sieriem, it īpaši ar Jāņu sieru.

Rudzu čipsi ar dzērvenēm tapuši no dzērveņu maizes, un to sastāvā 19% ir no Latvijas nozīmīgākā dabīgā vietējās izcelsmes C vitamīna avota – dzērveņu. Dzērvenēs un rudzu maizē esošās minerālvielas un šķiedrvielas palīdzēs stiprināt imunitāti – un tas, protams, ir tikai viens no daudzajiem iemesliem, kādēļ izvēlēties rudzu čipsus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.