Mobilā versija
+0.1°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
22. oktobris, 2014
Drukāt

Kartupeļi ar sēņu cepurīti. Maltīte vēsai dienai

Foto - Valdis SemjonovsFoto - Valdis Semjonovs

Kartupelis ar pildījumu

Sastāvdaļas

(2 porcijas)

• 350 g kartupeļu

• 200 g sēņu pēc izvēles

• 50 g žāvētas cūkas krūtiņas

• 50 g Krievijas siera

• 30 g sīpolu

• 50 ml saldā krējuma

• 1 ola

• Zaļumi

• Pipari

• Sāls

Lielus kartupeļus ar visu mizu vāra, līdz tie pusmīksti.

Sēnes sacep ar gaļu un sīpoliem.

Kartupeļiem nogriež cepurīti, izdobj viduci un pilda saceptās sēnes.

Sieru sarīvē, pievieno olu, saldo krējumu un samaisa.

Uzlej pildītajiem kartupeļiem un cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 30 minūtes.

Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+