Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
4. novembris, 2014
Drukāt

Ķirbis ar garšvielām


Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida
Sastāvdaļas:

500 g spageti ķirbja,
1 ēdamkarote olīveļļas,
1 tējkarote melno sinepju sēklu,
¼ tējkarotes kurkumas,
1 ķiploka daiviņa,
½ – 1 tējkarote sāls.

Kā gatavot?

Izcep vai izvāra ķirbi un ar dakšiņu sagatavo makaronus. Pannā uzkarsē eļļu, apcep garš­vielas un sakapātus ķiplokus. Nogriež uguni, pievieno makaronus un viegli apmaisa. Aromātiski un gardi, diētiskas vakariņas 20 minūtēs!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+