Foto – Aija Geida

Ķirbja–kokosriekstu biezzupa 0

Sastāvdaļas
• 600 g ķirbja
• 400 ml kokosriekstu piena
• 150 ml ūdens
• 50 ml citrona sulas
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 1,5 tējkarotes karija
• ½–⅔ tējkarotes sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ¼ tējkarotes malta muskatrieksta
• zaļumi vai kokosrieksta šķēlītes

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausē sviestu, pievieno ķirbi, garšvielas un sāli, apcep. Pārlej ūdeni un sutina, līdz ķirbis mīksts. Masu pārliek katlā, pielej citrona sulu, kokosriekstu pienu un sablendē. Uzkarsē un pasniedz ar zaļumiem vai kokosrieksta šķēlītēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.