Mobilā versija
+5.3°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
30. septembris, 2014
Drukāt

Ķirbju siera kūka. Superviegla recepte bez cepšanas! (8)

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Sarežģītība: viegli

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes

Nepieciešams

300 g cepumu

80-100 g saldkrējuma sviesta

Krēmam:

500 g biezpiena
200 g ķirbju biezeņa
100 ml piena
20 g želatīna
4 ēdamkarotes medus
1 tējkarote kanēļa
0,5 tējkarotes muskatrieksta

Pagatavošana

1. Želatīnu pusstundu izmērcē pienā. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sasildītu sviestu. Pamatni izliek tortes formā

2. Biezpienu saberž ar medu, kanēli un muskatriekstu. Pienu ar želatīnu uzsilda uz lēnas uguns, nesasniedzot vārīšanās temperatūru.

Kad želatīns pilnībā izšķīdis, lēnām lej klāt pie ķirbju biezeņa. Samaisa.

3. Lej pildījumu uz cepumu pamatnes un liek ledusskapī uz 5-6 stundām.

4. Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu un pārkaisa ar kakao vai arī izmanto citus garnējumus pēc vēlēšanās.

Pievienot komentāru

Komentāri (8)

  1. Ups!
    Kirbju biezeni taisa pavisam vienkarsi: nomizo kirbi un ari seklas iznem, sagriez nelielos gabalinos un liec katla varities uz nelielas uguns kamer miksti, tikai katlina ielej nedaudz udeni.

  2. Siers saja kuka vienkarsi izpalika- pazuda. Bet vins pat neprasas

  3. Sanaca loti garsigi, ideala recepte, neviens nevareja uzminet no ka taisits. Vienigi cepumus vajag likt kartam pa vidu nevis apaksa.

  4. Varbūt tas biezpiens ir domāts kā siers?

  5. kjirbju siera kuuka, bet cik un kadu sieru?

  6. Ķirbji jau tā kā būtu, bet, kur tad ir palicis siers?

  7. Nesapratu par to ķirbju biezeni, kā viņu pagatavot?

Draugiem Facebook Twitter Google+