Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
12. janvāris, 2015
Drukāt

Konfektes ar banānu pildījumu

Foto - Karīna MiezājaFoto - Karīna Miezāja
Sastāvdaļas:

• 750 g 70% tumšās šokolādes (350 g pildījumam un 300 g glazēšanai)

• 160 g banānu

• 190 g 35% saldā krējuma

• 60 g medus

• 75 g 82% saldkrējuma sviesta

• Rīvēta citrona miziņa

Ieteic uzņēmuma “R Chocolate” īpašniece Raisa Jablonska.

Sablendētus banānus, krējumu, medu un citrona miziņu maisot uzvāra līdz pirmajam burbulim. Visu izkāš caur sietu un samaisa ar 350 g karstā ūdens peldē izkausētu šokolādi. Pievieno sviestu un karsto masu lej veidnē, atdzesē līdz istabas temperatūrai un sagriež nelielos gabaliņos, ko glazē ar šokolādi. Konfektes var izrotāt ar dažādām sēkliņām, sasmalcinātiem kaltētiem banāniem, rīvētu šokolādi vai cukuru ar pārtikas krāsas zīmējumu, kas uzspiests uz speciāli šim nolūkam domāta papīra.

Banānus var aizstāt arī ar augļu un ogu džemu vai ievārījumu.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+