Mobilā versija
+5.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
10. aprīlis, 2015
Drukāt

“Lido” pērn ievērojami audzējis apgrozījumu un peļņu (1)

Foto: LETAFoto: LETA

SIA "Lido" īpašnieks Gunārs Ķirsons un SIA "Lido" valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa piedalās Latvijas restorānu tīkla SIA "Lido" bistro atklāšanā tirdzniecības centrā "Ülemiste" Tallinā.

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums “Lido” pērn ir ievērojami audzējis apgrozījumu un peļņu, aģentūrai BNS pastāstīja “Lido” valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa.

“”Lido” 2014.gadā tāpat kā visus pēdējos gadus ir spējis ievērojami pieaudzēt gan apgrozījumu, gan peļņu, bet precīzāk ziņosim brīdī, kad būs pieejami auditētie finanšu rezultāti,” norādīja Auziņa.

Viņa sacīja, ka pozitīvie faktori, kas pērn ietekmēja uzņēmuma apgrozījumu, bija cilvēku pirktspējas palielināšanās un vēlmes ēst ārpus mājas, kā arī “Lido” paveiktais uzņēmuma attīstībā un darbības uzlabošanā.

Auziņa sacīja, ka “Lido” šā gada galvenais mērķis ir esošajās ēdināšanas vietās noturēt līdzšinējos apgrozījuma apjomus, kā arī, strādājot pie klientu apkalpošanas uzlabošanas un apmierinātības palielināšanas. Tāpat iecerēts aktīvāk attīstīt ēdināšanu ārpus uzņēmuma – banketus, izbraukuma tirdzniecību un ēdienu piegādi, kā arī, iespējams, strādāt pie jauna koncepta izveides un turpināt darbu pie “Lido” attīstības ārpus Latvijas.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka 2013.gadā “Lido” strādāja ar 29,72 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10% vairāk nekā 2012.gadā, bet uzņēmuma peļņa pieauga 2,5 reizes – līdz 863,7 tūkstošiem eiro.

“Lido” galvenie darbības virzieni ir sabiedriskā ēdināšana, gaļas produktu pārstrāde, zivju produktu apstrāde, pusfabrikātu ražošana un realizācija. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons. “Lido” struktūrā ietilpst Rīgā strādājoši deviņi bistro un “Lido Atpūtas centrā” Krasta ielā arī restorāns, kā arī divi “Lido” bistro Tallinā, gaļas un kulinārijas ražošanas bāze, alus darītava, konditoreja un veikals Rīgā.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Nebūtu slikti ,ja paskatītos arī lidostas Rīga ēstuvi. Cenas kā Londonā,porcijas kā Parīzes centrā ,bet apkalpošana kā Krievijas ēdnīcā!Mani šokēja,jo kādreiz viss bija daudzmaz līmenī.

Tomātaudzētāji "Mežvidi" pārstrādās ogas un kaņepes (4)SIA "Latgales dārzeņu loģistika" plāno paplašināt siltumnīcas un attīstīt ogu un pat kaņepju pārstrādi
Gatis Strads. Mežā neatkarīgāks nekā teātrīSkatoties uz kokiem, redz ainavu, nevis eiro
Pasaulē
INFOGRAFIKA: Kā valsts atbalstīs ģimenes 2017. gadā?Infografiks: 2017.gada valsts budžetā jauniekļautie demogrāfijas pasākumi INFOGRAFIKA ARĪ PIEVIENOTĀ FAILĀ
Draugiem Facebook Twitter Google+