Mobilā versija
+0.1°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
30. marts, 2014
Drukāt

Veģetārais burgers


Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Recepti piedāvā šefpavāri Eduards Fatjanovs un Filips Petrenko.

SASTĀVDAĻAS

Hamburgera maizīte, pesto mērce, krējums, Čedaras siers, romiešu salāti, svaigs tomāts, saulē kaltēti tomāti, Filadelfijas siers. Veģetārajai kotletei: paprika, pupiņu maisījums, sēnes, sīpoli.

KĀ GATAVOT?

Vispirms pagatavo dārzeņu kotleti – apceptam sīpolam un sēnēm pievieno smalki sakapātu papriku un samaltas, novārītas pupiņas. No šīs masas veido kotleti, ko apcep no abām pusēm. Liek uz pusēm pārgrieztā hamburgera maizītē, virsū – Čedaras siera šķēli, romiešu salātus, svaiga tomāta šķēli, pesto, kam pievienots krējums, saulē kaltētus tomātus un Filadelfijas sieru.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+