Mobilā versija
Brīdinājums -1.4°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
28. septembris, 2014
Drukāt

Vistas un sēņu žuljēns (1)

Foto-recepti.kzFoto-recepti.kz

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 300 g šampinjonu, 200 g sīpolu, 200 g cieta siera, 300 – 350 g saldā krējuma (15%), 2 ēdamkarotes miltu, sāls, pipari, augu eļļa.

Pagatavošana.

Novāra vistas fileju, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.

Smalki sagriež sīpolus un sēnes. Uz pannas augu eļļā apcep sīpolus, pievieno sēnes. Cep visu, kamēr iztvaiko liekais šķidrums (10 – 15 minūtes).

Pievieno fileju, sāli un piparus, visu samaisa un noņem no uguns.

Uz sausas pannas viegli apcep miltus. Pielej saldo krējumu, garšvielas, visu uzvāra. Pievieno sēnes ar fileju, visu samaisa un noņem no uguns.

Iegūto masu liek karstumizturīgos trauciņos un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Vāciņu virsū neliek. Cep cepeškrāsnī 180 grādu karstumā līdz zeltainai garoziņai (apmēram 30 minūtes).

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Nu kam vēl miltus?????

Draugiem Facebook Twitter Google+