Mobilā versija
-2.9°C
Baiba, Barbara, Barba
Svētdiena, 4. decembris, 2016
25. jūnijs, 2015
Drukāt

Zemeņu deserts tikai pieaugušajiem

Foto - searching-girl.livejournal.comFoto - searching-girl.livejournal.com
Vajadzīgi:

Kulinārais gredzens (var derēt konservu kārba vai cita apaļa forma)

Biskvītam:

1 ola + 1 ēdamkarote cukura + 1 ēdamkarote miltu

Ar to pietiks vairāk nekā vienam biskvītam, taču - tā nekad nevar būt par daudz.

Vajadzīgs:

2 biskvīti

4-5 zemenes

70 g saldējuma

1 ēdamkarote liķiera vai konjaka

1 ēdamkarote smalcinātu valriekstu

Kulinārajā gredzenā liek biskvītu, zemenes sagriež gabaliņos un izklāj gredzena sānos. Viducī liek saldējumu, pa virsu – otru biskvīta kārtu. Uzmanīgi noņem gredzenu.

Piesātina biskvītu ar liķieri. Pārkaisa ar smalcinātiem riekstiem.

Dekorē… nu ar ko gan vēl, ja ne zemenēm! Ēd uzreiz, jo deserts ir kūstošs!

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+