Balstīties uz izskatu 0

Ja tu kādam pajautāsi, kā viņš izvēlējās savu jauno suni, deviņās no 10 reizēm atbilde būs saistīta tikai ar tā jauko izskatu. Tomēr suņi ir vairāk nekā piemīlīgi purniņi, viņiem ir rakstura īpašības un vajadzība pēc specifiskiem fiziskiem treniņiem atkarībā pēc šķirnes un citām iedzimtām īpatnībām. Gudrs suņa īpašniek izvēlas sev mīluli, balstoties uz šiem faktoriem, nevis izskatu.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Lasīt citas ziņas

Piemēram, aizņemtam kantora darbiniekam, kurš dzīvo Rīgā, dzīvoklī, mājās ir vien pāris stundas, nepatīk doties pastaigās vai paskriet, nevajadzētu ņemt aizgādniecībā Sibīrijas haskiju, šķirni, kurai dienā ir jānoskrien daudzi kilometri un ir nepieciešama īpaša uzmanība. Izvēlies apdomīgi – tu jau būsi pusceļā uz panākumiem, pirms vēl būsi atvedis savu jauno mīluli mājās.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.