Foto. pexels.com/ pascal claivaz

Garšīgi: Meksikas krāsainais karuselis 0

Meksikas virtuve ir trešā tūristu favorīte, pateicoties tako, molei un gvakamolei. Tās pamatā ir kukurūza, pupiņas un čili, kas atspoguļo acteku un maiju mantojumu. Kukurūza satur niacīnu (B3 vitamīnu), kas veicina gremošanu, bet avokado guacamole piedāvā veselīgus taukus, kas samazina holesterīnu par 10%. Meksikāņu ēdieni ir bagāti ar antioksidantiem no tomātiem un garšvielām, padarot tos ne tikai garšīgus, bet arī barojošus.

No Oahakas ielu stendiem līdz Jukatānas grilētajai gaļai – tā ir garšu eksplozija.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.