” Kas par kūkām” , konditorijas kafejnīca Baložos, Uzvaras prospektā 11.      20.07./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
” Kas par kūkām” , konditorijas kafejnīca Baložos, Uzvaras prospektā 11. 20.07./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai” 0

Biezpiena masai visas sastāvdaļas sablendē ar rokas blenderi.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Izveltnē smilšu mīklas apli (nedaudz lielāku par veidni), liek veidnē un pamatni apcep +190 °C aptuveni 8–10 minūtes tā, lai ir zeltaina. Lej uz pamatnes biezpiena–siera masu, uzkaisa dažādas ogas un cep +100…+110 °C temperatūrā aptuveni 1 stundu un 15 minūtes.

Recepte no Titurgas beķerejas  “Kas par kūkām!”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.