Valda Semjonova foto
Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai” 0
Biezpiena masai visas sastāvdaļas sablendē ar rokas blenderi.
Reklāma
Reklāma
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”?
1
Izveltnē smilšu mīklas apli (nedaudz lielāku par veidni), liek veidnē un pamatni apcep +190 °C aptuveni 8–10 minūtes tā, lai ir zeltaina. Lej uz pamatnes biezpiena–siera masu, uzkaisa dažādas ogas un cep +100…+110 °C temperatūrā aptuveni 1 stundu un 15 minūtes.
Recepte no Titurgas beķerejas “Kas par kūkām!”
Eksperiments: la.lv redaktore gatavo torti ar marcipāna glazūru. Fotorecepte
Vārīti pīrādziņi ar siera pildījumu. Ideāla garša!
Citronu kūka
Kēkss ar rozīnēm. Gardums brokastīm vai kafijas pauzei
Torte kā arbūzs! Jautrām 1. septembra svinībām
Neredzēta recepte! Mafinu torte ar biezpiena un mandeļu krēmu
Sāļā torte “Vidzemes karaliskais miers”. Konkursa recepte
Rīsu torte ar zemenēm



