” Kas par kūkām” , konditorijas kafejnīca Baložos, Uzvaras prospektā 11.      20.07./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
” Kas par kūkām” , konditorijas kafejnīca Baložos, Uzvaras prospektā 11. 20.07./2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Ogu un biezpiena kūka “Ardievas vasarai” 0

Biezpiena masai visas sastāvdaļas sablendē ar rokas blenderi.

Reklāma
Reklāma
Putins draud un sola mieru vienlaikus: Krievija drīz sāks izmantot jaunas superraķetes 3
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
“Mēs visi vai nu aiziesim, vai nu apsprāgsim!” NMPD darbiniece ceļ trauksmi par izdienas pensiju netaisnību
Lasīt citas ziņas

Izveltnē smilšu mīklas apli (nedaudz lielāku par veidni), liek veidnē un pamatni apcep +190 °C aptuveni 8–10 minūtes tā, lai ir zeltaina. Lej uz pamatnes biezpiena–siera masu, uzkaisa dažādas ogas un cep +100…+110 °C temperatūrā aptuveni 1 stundu un 15 minūtes.

Recepte no Titurgas beķerejas  “Kas par kūkām!”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.