
1. Dilles. Visur. 0
Foto – LETA
Nav ēdiens, ko latvietis nevarētu uzlabot ar dillēm. Kartupeļi? Ar dillēm. Zupa? Ar dillēm. Maize ar sviestu? Ar dillēm! Un, ja kāds saka, ka dilles neder desertā – gaidi, kamēr satiksi kulinārijas entuziastu no Latgales. Dilles mums ir kā nacionālais garšaugs, un jā, mēs tās audzējam paši. Pat uz palodzes februārī, ja ļoti gribas.
Reklāma
Reklāma
Vai tiešām svaru var zaudēt 14 dienās? Uztura speciāliste par populāro olu diētu
Iespējams, tev ir lemts kļūt bagātam, ja vien… Četri zodiaka zīmju pāri, kuriem zvaigznes sola ne tikai mīlestību, bet arī finansiālu stabilitāti
Smadzeņu operācija, dzīve pēc šķiršanās no Rozītes un akmeņu maģija: vietējās zvaigznes atklāj dzīves noslēpumus