Foto – Aija Geida

Ābolu biezenis ar iebiezināto pienu 0

Neparastu garšu var iegūt, ābolus savārot ar iebiezināto pienu. Ņem 2,5 kg ābolu, kārbiņu jeb 400 g iebiezinātā piena ar cukuru. Ja grib saldāku, papildus var piebērt 100 g cukura. Vāra tāpat kā parasto biezeni, tikai beigās pievieno iebiezināto pienu, cukuru un pavāra vēl piecas minūtes. Karstu pilda tīrās burkās un uzreiz aizvāko.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Ja gribas viendabīgu konsistenci, pirms lej klāt iebiezināto pienu, masu izberž caur sietu. Iegūst tumīgu, saldenu virumu ar patīkamu garšu. Pieliekot pāris ēdamkarošu karamelizētā vai brūnā cukuru, garša kļūst vēl intensīvāka. Ziemā kopā ar saldētām ogām tas ir garšīgs deserts.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.